top of page
  • Foto van schrijverLex Janssen

Content en niet tevreden

Er zijn mensen die #bloggen. Ik ben er eentje van. En hoewel wij bloggers graag roepen dat wij dag in, dag uit stuiterend van inspiratie door het leven gaan, is dat maar voor weinigen weggelegd. Vandaar het bestaan van de zogeheten 'inhaakkalender'. Dat is een overzicht van speciale, min of meer wereldwijd aanvaarde aanleidingen tot bloggen; een lijstje met dingen om over te schrijven dus. De #inhaakkalender reikt ons - doorgaans gratis en voor niets - tips aan voor allerhande boeiende #content.


Bijvoorbeeld: bijna elke dag is wel een 'Dag van iets'. Zo is morgen (2 februari) van alles tegelijk, waaronder Warmetruiendag, Crêpedag en Bubblegumdag. Jazeker. Het bestaat.


Maar vandaag is niet een dag van iets. Het is een dag van niks, eigenlijk. Nou is dat niet heel erg, want morgen is dus een Dag van Overdaad, maar je denkt toch wel een ogenblik, als blogger zijnde: hé. Want je kunt er qua zingeving moeilijk tevreden over wezen. Het voelt een tikje unheimisch, als het helemaal niks is, niet eens Melbatoastdag (23 maart), Naakt Tuinieren Dag (5 mei) of Cheeseburgerdag (28 september).


En dan zijn er nog mensen die zeggen dat het nergens over gaat, al dat wildbloggen van tegenwoordig.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page