top of page
  • Foto van schrijverLex Janssen

De groeten

De afgelopen tijd heb ik mogen werken aan - ik wil het graag zo noemen - een bevriende #website. De website van het meest gastvrije logeeradres ten noorden van een andere heel dierbare plek, in de omgeving van Aubenas. In dit geval ging het vooral om #beeld en slechts in beperkte mate om #tekst. Hoewel, in het binnenste van de website is ook daar behoorlijk aan gesleuteld.


Hofstede De Stamper, want daar hebben we het over, is een fantastische plek. Zo warm, zo uitnodigend. Werkelijk een voorbeeld van gastvrijheid. Landelijk, idyllisch, authentiek. Een B&B in de eerste plaats, tevens een voortreffelijk restaurant en bovendien een actief weidebedrijf met een honderdtal Blonde d'Aquitaine runderen.


Natuurlijk is het een geweldige uitvalsbasis voor een weekend op het West-Vlaamse platteland. Of voor een bezoek aan Damme, Brugge, het Zwin - ik noem maar wat. Maar hier een tip: boek ook eens buiten het weekend. Geniet van de sereniteit en schoonheid van het landschap. Schuif aan voor een maaltijd. Je raakt verknocht aan De Stamper.


Doe je Marc de groeten van me?


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page