top of page
  • Foto van schrijverLex Janssen

Frankwatching: kennis en inspiratie

Communicatie, marketing, social media en tech - het werkterrein van Frankwatching. Voorlopig nog onmisbaar, wat mij betreft, en hoogstwaarschijnlijk zal het dat ook blijven. Het is absoluut leuk, uitdagend en zelfs verstandig, denk ik, om je eigen weg te zoeken, te experimenteren en er, zoals vaak in mijn geval, een eind op los te prutsen.


Maar er komt altijd een moment dat ik wat ondersteuning nodig heb. Beetje houvast, beetje bevestiging soms. En dan is het handig te kunnen terugvallen op de kennis die bij @Frankwatching te vinden valt en die bovendien, over het algemeen, heel gemakkelijk toegankelijk is.


Een belangrijk item dat me nu nog (en eigenlijk doorlopend) bezighoudt is, zoals velen zullen herkennen: #seo - de optimalisatie van een website met als oogmerk optimaal vindbaar te zijn in zoekmachines. Dat is nog een heel gedoe, ook als je de belangrijkste principes inmiddels tot je hebt genomen, zoals ook ik heb gedaan.


Wat ik maar even wil aangeven: elke goeie tip blijft welkom en wordt hooglijk gewaardeerd.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page