top of page
  • Foto van schrijverLex Janssen

Sta- of De-? (biel, bedoel ik)

Bijgewerkt op: 14 jan. 2018

We schrijven donderdag 11 januari 2018.

The Washington Post, toch een periodiek dat in journalistieke kringen een zekere status geniet - en niet alleen dankzij Woodward & Bernstein - kon zijn ogen en oren niet geloven na de even indrukwekkende als onverwachte (als wezensvreemde) demonstratie van begrip en fatsoen van Donald #Trump. De narcistische schreeuwlelijk was onherkenbaar.


De analytici waren flabbergasted, evenzeer als de 25 aanwezige Congresleden zullen zijn geweest. Een goedwillende, soms welhaast compassie etalerende Mr. President - dat was nieuw. En dus moesten de politieke duiders van The Post, want daar hadden we het over, op de proppen komen met een (bij voorkeur hout snijdende) verklaring voor het bizarre fenomeen waarvan zij zojuist getuige waren geweest. Gelukkig bleken zij niet van gisteren. 'Hij probeerde te bewijzen dat hij geestelijk stabiel is'. En zij sloegen de spijker op de kop.


Het zal maar over je gezegd worden, als president zijnde, van de machtigste democratie ter wereld. Vooruit, nog maar een keer, omdat hij zo lekker is: 'Hij probeerde te bewijzen dat hij geestelijk stabiel is'.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page